Magunkról

Üdvözöljük a Interreg Consult GmbH honlapján !

Cégünk orvosok munkaközvetitésével foglalkozik kórházak, klinikák, magánpraxisok és egyéb egészségügyi intézmények részére Németországban minden szakágazatba.

Mi egy berlini székhelyű állásközvetítő ügynökség vagyunk, amely kelet-európai orvosok Németországba való közvetítésére specializálódott, elsősorban Magyarországról, Oroszországból, Ukrajnából, Grúziából és Örményországból. Emellett a Magyarországi orvosok, mivel Magyarország Európai Uniós tag, előnyben részesülnek, ami a szakmai engedélyek megszerzését illeti Németországban.

Dr. Zoltan Sabov
(Szabó Zoltán)

Az Interreg Consult KFT/Szentende és az ő megbízásából az Interreg Consult GmbH/Berlin Szabó Zoltán (Szakmai Önéletrajz) és Bogyay Mária igazgatása alatt azon dolgoznak, hogy egyeztessék a német idősgondozói igényeket a magyar gondozói szakmában dolgozók igényével egy megélhetést biztosító tevékenységre Németországban.

A szintén családi vállalkozás, a német Interreg Consult GmbH 2009 óta eredményesen közvetít Kelet-Európai orvosokat Németországba különböző orvosi munkakörökbe. Oroszországból, Ukrajnából, Fehéroroszországból, Örmény-országból és Grúziából. De különösen Szabó professzor tapasztalata gondozást igénylő édesapja utolsó négy életévében arra ösztönzött bennünket, hogy hasznosítsuk tudásunkan és közvetítsünk idősgondozás területén Magyarország és Németország között. Magyar gondozókkal támogatjuk a németországi otthoni gondozást igénylő emberek ellátását a saját megszokott környezetükben.

Tevékenységünk kiterjed különböző orvosi szakágazatokra, mint például: aneszteziológia, belgyógyá-szat, ortopédia, radiológia, nőgyógyászat, szemészet,  neurológia, pszichoterápia, urológia, sebészet és idegsebészet. De minden más orvosi szakágazatban is biztosítani tudunk munkalehetőséget Németországban.

A B1-es nyelvtudástól a munkafelvételig Németországban, sőt a próbaidő leteltéig és még utána is mi tanácsokkal és teendőkkel aktivan segítjük Önt. 

Állásközvetítési tevékenységünk kiterjed az kórházi ápolói szakmára és aktivak vagyunk a 24-órás házigondozás területén is. Utóbbit egy franchise-rendszer alapján a magyar Interreg Consult KFt-énk (www.gondozas-nemetorszagban.de) valamint a német Interreg Consult GmbH-ánk (www.interreg-24-stunden-betreuung.de) (www.betreuung-und-mehr.de) együttmüködése révén szervezzük. Honlapunkat az orvosok állásközvetitését illetően németül a www.interreg-personalvermittlung.de cím alatt, oroszul a www.lesfa.de  cím alatt, gruzinul a www.interreg-konsult.ge cím alatt találja.

Szolgáltatásunk az Ön vagyis az orvosok részére díjmentes. 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Szívesen fogunk Önnel együttműködni és rendelkezésére állunk, bármilyen kérdése merülne fel.

Az állásközvetitési folyamat